Samenstelling
Maïs (genetisch gemodificeerde maïs) - tarwezemelgrint - tarwe - tarweglutenvoer - tarwevoerbloem - Zonnebloemzaadmeelvoer - getoaste sojabonen, geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja - calciumcarbonaat - Kool- en raapzaadmeelvoer - luzernemeel - (suiker)bietenmelasse - Palmpitschroot - sojaolie, geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja - monocalciumfosfaat - natriumchloride - natriumbicarbonaat
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 15 % - Ruw vet 3,5 % - Ruwe as 7,6 % - Ruwe celstof 5,5 % - Lysine 0,75 % - Methionine 0,35 % - Calcium 1,5 % - Fosfor totaal 0,55 % - Natrium 0,19 %
Toevoegingsmiddelen
Technologische toevoegingsmiddelen: E321 BHT (butylhydroxytolueen) 4,0 mg - E310 Propylgallaat 2,1 mg - 1b320 BHA (Butylhydroxyanisol) 3,2 mg - 1a330 Citroenzuur 2,0 mg - 1k280 propionzuur 600,0 mg - 1k236 mierenzuur 90,0 mg - 1k237i Natriumformiaat 315,0 mg.
Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3a672a Vitamine A 10000 IE - 3a671 Vitamine D3 2000 IE - 3a700i Vitamine E (all-rac-alfa-tocopheryl acetaat) 50 mg - 3b405 Koper(koper(II)sulfaat, pentahydraat) 10 mg - 3b605 Zink (zinksulfaat, monohydraat) 63 mg - 3b103 Ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 58 mg - 3b801 Selenium (natriumseleniet) 0,27 mg - 3b502 Mangaan (mangaan(II)oxide) 73 mg - 3b202 Jodium (calciumjodaat, watervrij) 1,33 mg.
Zoötechnische toevoegingsmiddelen: 4a18i 6-fytase EC 3.1.3.26 900 FYT - 4a1602i Endo-1,4-beta- xylanase EC 3.2.1.8 270 U - 4a1602i Endo-1,3 (4)- beta- glucanase EC 3.2.1.6 70 U - 4a1602i Endo-1,4,-beta- glucanase EC 3.2.1.4 80 U.