Samenstelling
Maïs (genetisch gemodificeerde maïs) - tarwe - tarweglutenvoer - Sojameelvoer, ontdopt, geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja - tarwevoerbloem - Kool- en raapzaadmeelvoer - getoaste sojabonen, geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja - Zonnebloemzaadmeelvoer - tarwezemelgrint - Palmpitschroot - calciumcarbonaat - luzernemeel - sojaolie, geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja - monocalciumfosfaat - natriumchloride - natriumbicarbonaat
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 16 % - Ruw vet 4 % - Ruwe as 6 % - Ruwe celstof 5 % - Lysine 0,82 % - Methionine 0,34 % - Calcium 0,8 % - Fosfor totaal 0,49 % - Natrium 0,16 %
Toevoegingsmiddelen
Technologische toevoegingsmiddelen: E321 BHT (butylhydroxytolueen) 4,0 mg - E310 Propylgallaat 2,1 mg - E320 BHA (Butylhydroxyanisol) 3,2 mg - 1a330 Citroenzuur 2,0 mg - 1k280 propionzuur 600,0 mg - 1k236 mierenzuur 90,0 mg - 1k237i Natriumformiaat 315,0 mg.
Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3a672a Vitamine A 10000 IE - 3a671 Vitamine D3 2000 IE - 3a700i Vitamine E (all-rac-alfa-tocopheryl acetaat) 50 mg - 3b405 Koper(koper(II)sulfaat, pentahydraat) 15 mg - 3b605 Zink (zinksulfaat, monohydraat) 90 mg - 3b103 Ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 68 mg - 3b801 Selenium (natriumseleniet) 0,4 mg - 3b502 Mangaan (mangaan(II)oxide) 110 mg - 3b202 Jodium (calciumjodaat, watervrij) 2 mg - 3c307 Hydroxyanaloog van methionine 865 mg.
Zoötechnische toevoegingsmiddelen : 4a18i 6-fytase EC 3.1.3.26 900 FYT - 4a1602i Endo-1,4-beta- xylanase EC 3.2.1.8 270 U - 4a1602i Endo-1,3 (4)- beta- glucanase EC 3.2.1.6 70 U - 4a1602i Endo-1,4,-beta- glucanase EC 3.2.1.4 80 U.