Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 16,1 % - Ruw vet 3,6 % - Ruwe as 8,7 % - Ruwe celstof 20 % - Lysine 0,61 % - Methionine 0,31 % - Calcium 1,1 % - Fosfor totaal 0,45 % - Natrium 0,35 %
Toevoegingsmiddelen
Technologische toevoegingsmiddelen: E321 BHT (butylhydroxytolueen) 6 mg - E310 Propylgallaat 1 mg - E320 BHA (Butylhydroxyanisol) 2 mg - 1a330 Citroenzuur 2,0 mg - 1k280 propionzuur 600,0 mg - 1k236 mierenzuur 90,0 mg - 1k237i Natriumformiaat 315,0 mg.
Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3a672a Vitamine A 12300 IE - 3a671 Vitamine D3 2000 IE - 3a700i Vitamine E (all-rac-alfa-tocopheryl acetaat) 67 mg - 3b405 Koper(koper(II)sulfaat, pentahydraat) 15 mg - 3b605 Zink (zinksulfaat, monohydraat) 90 mg - 3b103 Ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 105 mg - 3b801 Selenium (natriumseleniet) 0,4 mg - 3b502 Mangaan (mangaan(II)oxide) 110 mg - 3b202 Jodium (calciumjodaat, watervrij) 2 mg - 3c307 Hydroxyanaloog van methionine 367 mg.