Samenstelling
Maïs - sorghum rood - sojaschroot (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja) - tarwepuntjes - millet geel - haver gepeld - oesterschelpen - zonnebloemzaadschroot - kool- en raapzaadmeelvoer - zonnepitten gestreept - klaverzaad - maïsgries - boekweit - radijszaad - calciumcarbonaat - saffloerzaad - mungobonen - Luzernemeel - monocacliumfosfaat - sojaolie - sojaolie (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja) - (suiker)bietmelasse - tarwezemelen - lijnzaadolie - natriumchloride - natriumbicarbonaat
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 15,7 % - fosfor 0,51 % - ruw vet 5,6 % - natrium 0,1 % - ruwe celstof 5,4 % - lysine 0,61 % - ruwe as 9,5 % - methionine 0,25 % - calcium 2,55 %
Toevoegingsmiddelen
Technologische toevoegingsmiddelen: E321 BHT 2 mg - E310 Propylgallaat 1 mg - 1a330 Citroenzuur 1 mg - 1b320 BHA 2 mg - 1k280 Propionzuur 208 mg - 1k236 Mierenzuur 31 mg.
Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3a672a Vitamine A 5.200 IE - 3a671 Vitamine D3 1.040 IE - 3a700 Vitamine E 26 mg - 3b103 Ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 35,1 mg - 3b202 Jodium (calciumjodaat, anhydraat) 1 mg - 3b405 Koper (Koper(II)sulfaat, pentahydraat) 7,8 mg - 3b502 Mangaan (mangaan(II)oxide) 57,2 mg - 3b605 Zink (zinksulfaat, monohydraat) 46,8 mg - 3b801 Selenium (natriumseleniet) 0,21 mg.
Zoötechnische toevoegingsmiddelen: 4a1602i endo-1.4-beta-xylanase EC 3.2.1.8 140 FXU-4a1602i endo-1.3(4)-beta-glucanase EC 3.2.1.6 36 U-4a18 6-
fytase EC 3.1.3.26 468 FYT-4a1602i endo-1.4-beta-glucanase EC 3.2.1.4 42 U.
Sensoriële toevoegingsmiddelen: 2a161g Canthaxanthine 2 mg.