Samenstelling
Maïs - tarwe wit - sojaschroot (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja) - sorghum rood - oesterschelpen - zonnebloemzaadschroot - kool- en raapzaadmeelvoer - erwten groen - haver gepeld - zonnebloemzaad gestreept - maïsgries - boekweit - klaverzaad - calciumcarbonaat - saffloerzaad - mungobonen - radijszaad - luzernemeel - monocalciumfosfaat - sojaolie - sojaolie (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja) - (suiker)bietmelasse - tarwezemelen - lijnzaadolie - natriumchloride - natriumbicarbonaat
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 15,9 % - fosfor 0,52 % - ruw vet 4,8 % - natrium 0,1 % - ruwe celstof 4,8 % - lysine 0,65 % - ruwe as 10 % - methionine 0,24 % - calcium 2,75 %
Toevoegingsmiddelen
Technologische toevoegingsmiddelen: E321 BHT 2 mg - E310 Propylgallaat 1 mg - 1a330 Citroenzuur 1 mg - 1b320 BHA 2 mg - 1k280 Propionzuur 212 mg - 1k236 Mierenzuur 32 mg.
Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3a672a Vitamine A 5.300 IE - 3a671 Vitamine D3 1.060 IE - 3a700 Vitamine E 27 mg - 3b103 Ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 35,8 mg - 3b202 Jodium (calciumjodaat, anhydraat) 1,1 mg - 3b405 Koper (Koper(II)sulfaat, pentahydraat) 7,9 mg - 3b502 Mangaan (mangaan(II)oxide) 58,3 mg - 3b605 Zink (zinksulfaat, monohydraat) 47,7 mg - 3b801 Selenium (natriumseleniet) 0,21 mg.
Zoötechnische toevoegingsmiddelen: 4a1602i endo-1.4-beta-xylanase EC 3.2.1.8 143 FXU-4a1602i endo-1.3(4)-beta-glucanase EC 3.2.1.6 37 U-4a18 6-fytase EC 3.1.3.26 477 FYT-4a1602i endo-1.4-beta-glucanase EC 3.2.1.4 42 U.
Sensoriële toevoegingsmiddelen: 2a161g Canthaxanthine 2 mg.